onsdag den 8. juni 2011

Brisbane, Krilz og mr. boyband, SKYDIVE, Simone, Rainbow beach, Fraser and on the go - SES!

G'day mates!

Endnu en update fra down under, hvor jeg lige nu tuller rundt med Simone i ingenmandsland, hvor vi venter paa naeste bus (og vil vente de naeste 3 timer... historien om hvordan en 4 timers bustur blev til en 10 timers en af slagsen er lang og deprimerende, saa let's not get into that).
Siden sidst (laes: Byron) har Karoline, Maria og jeg vaeret i Surfers Paradise, hvor vi (jeg har 11 minutters net tilbage and counting, saa short sum-up) har proevet vilde rides i forlystelsesdel af byen, set australsk wildlife og raahygget. Herefter hoppede vi hurtigt videre til Brisbane, hvor Jakob og Mr. Krilz ventede paa os med aabne arme - dejlige drenge. Vi fik i oevrigt bestilt FRASER ISLAND og WHITSUNDAY til en mindre formue, som er must do's op af kysten og naah ja, saa fik vi ogsaa drukket en del goon og festet med de herlige soenderjyder - JOY. Vi skiltes allerede morgenen efter, hvor vi toeser headede for the Irwin's familieforetagende, nemlig Australian Zoo, hvor vi fik stiftet bekendtskab med alskinds australsk dyreliv og fik holde kaolabamser etc. Simone moedte vi dagen efter (vi rev hende ud af armene paa hendes familie ved Goldcoast kl. 7 om morgenen) for at SKYDIVE - den vildeste oplevelse so far. Hold fast, det var great. Ekstremt kikset video kan man muligvis faa lov til at se, naar tid kommer... ikke at nogen noedvendigvis ville finde synet af min triple-Amin J saerligt tiltalende paa 10 min lang film, men altsaa. ANYWAY, time is running. Karoline, Maria, Simone og jeg er netop hjemvendt fra Fraser - jordens stoerste sandoe fyldt med vilde hunde (dingoer), som altsaa er nogle scary mofos. Overfaldt bl.a. en dame nede paa stranden og bed hendes ben til uigenkendelighed paa andendagen, men det til side saa var det en helt fantastisk oe.
Naeste stop er Agnes Water foer Airlie Beach og Whitsunday. In a rush (obviously), saa tjek evt. Simones blog for mere udfoerlig beskrivelse (fandens flittige toes): www.blogs.kilroy.dk/simonemarkwurtz

SES folks. Lige om lidt faktisk!

SKYDIVE i Brisbane.

Rainbow Beach og Fraser Island.

 Lovely hvidt sand ved fresh water lake.

FRYGTINDGYDENDE dingoer! 
- nej, det er ikke bare en soed hund.

 Ship wreck - historien handlede vist om nogle japanere...
Resten gik i glemmebogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar