mandag den 13. juni 2011

Agnes Water, electric bikes, stalker couples, natbus, Airlie Beach, WHITSUNDAYS, stinger suits, FAB gruppe, chokoladekagespisende hajer, puppy fish, great berrier reef, afterparty, Karoline og Maria, western city of Cairns.

Endnu et kortfattet indlaeg - SORRY! Men computere laaner vi ved booking offices, der har en time limit paa 30 min - ellers koster det kassen.
Vi overlevede knebent 2 x natbus til og fra Agnes Water. I Agnes (eller City of 1770, hvor Cook foerste gang besoegte oestkysten) var vi paa tour paa electric bikes - FUNNY praktisk talt at flyve afsted efter en enkel runde paa pedalerne, maa erhverve mig saadan en skoenne dag, naar jeg igen kommer til penge. Vi saa alle sights'ne i omraadet inkl. vilde kaenguruer, diverse dyreliv og planter med historier om, hvordan aboriginals overlevede paa praktisk talt ingenting og afproevede giftige planter paa flokkens svageste led - boern og aeldre... Cykelturen var ikke overraskende ledsaget af 6 englaendere, som vi nu har moedt i Byron, vaeret paa Fraser med, boet paa hostel med i Agnes og netop set i Airlie - vi overvejer lige nu, om der er grund til bekymring over potentielle stalkere. Efter natbus kom vi til Airlie, hvorfra vi samme dag tog paa baadtur med Habibi (I know, fandens oemt navn), som viste sig at vaere intet mindre end fantastisk! Det sjoveste crew og den fedeste samling backpackere, der hurtigt fik det soergelige vejr til at virke ligegyldigt. Her fik vi snorklet og set Whitehaven Beach, som nok er den smukkeste strand, jeg til dato har set (og jeg har nu set temmelig mange efterhaanden!). Moedet med Great Berrier Reefs dyreliv var fascinerende og scary paa samme tid - aldrig har jeg klappet en kaempe fisk, som var det en hund og svoemmet omringet af fisk som var jeg endnu en i stimen, fordi vores SOEDE punker-dude Ecca valgte at fodre dem med POELSER, mens jeg laa lige i vandoverfladen. Eftermiddagstid var goon-tid og tiden blev ikke spildt her med drikkelege og raahygge paa daekket, hvor en stiv britte underholdte med vilde tricks han havde laert paa 'magic school' i Melbourne. Det var saa sindssygt vildt, da han pludselig havde Simones mors navn staaende paa sit ben og tryllede aske frem i min haand fra hans haand (kun hans buddy roeg, saa havde ikke vaeret no where near en cigaret - wtf!?).
Tilbage ved Airlie moedtes vi igen med Karoline og Maria, som lige nu er paa en lignende tur. Sidste aften gik med AFTERPARTY, som igen var en komplet succes i super selskab! Vi regner saagar med at moedes med 2 soede hollandske broedre igen her i Cairns, hvor vi lige nu befinder os. En western-agtig by, der lige nu er fuldstaendig doed, fordi vi her har helligdag - Queens Birthday, som ikke engang er den ENGELSKE dronnings rigtige foedselsdag.... Lange Grethe kunne nu godt give os en lignende fridag, helt aerligt!
I overmorgen skal vi river rafte paa Tully River, hvorefter turen gaar tilbage til Goldcoast med fly, hvor Simones familie venter, foer jeg igen vender naesen hjemad d. 18. juni og ser Anne fra gruppen i lufthavnen d. 19. kl. 12.30 - skoert at skulle hjem 'allerede'. Her rejser folk typisk rundt paa working visas i op til et aar.

Anyway, VI SES!!!!


Airlie og oeerne.

  
Habibi cruise.

Whitehaven Beach.

 River rafting paa Tully River.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar