søndag den 29. maj 2011

SYDNEY, Utzons operahus, Sydney Tower, intensiv shopping, Paddington, up-coming designere bazar, Blue Mountains, Newtown, Sydney Harbour Bridge, Manly, Chili Blue, byture, JOHNNY, pasta med tomatsauce, kaenguruer, boomeranger, COFFS HARBOUR, hill billies, Peter, 5 dollar meals, strande, tyskere, forsamlingshuse, rugby-match, oellerbasser med de lokale, BYRON BAY, kilometerlange sandstrande, surfer-dudes, LaLaLand, free meals, 2 dollar byture, Sam - the pukeamon, Cheeky Monkey, jacuzzi, goon... NEXT STOP: Surfers Paradise.

Efter intet mindre en 13 timer i luften og 8 timers ventetid i Kina (.....) naaede jeg endelig Sydney og de to dejlige toeser, Karoline og Maria, som ventede paa mig paa vores nye hostel, Chili Blue, med de sjoveste receptionister... og naah, ja. En gut ved navn Johnny, der for alvor fik min mave til at krybe sig sammen i ren og skaer skam over at komme fra Fyn. Hvem der havde vidst, at folk fra Bolbro (BOLBRO for God's sakes) kan vaere saa bondske. Anyway, ingen tid at spilde. City Walk med spasmageren Greg, der lynhurtigt satte os ind i den naadesloese australske humor, hvorefter aftenen of c gik med pubcrawl med vores nye new zealandske roomate, Tobias... eller lillebror, som han hurtigt blev doebt. Ellers gik dagene med de obligatoriske og ekstremt uopfindsomme turist-spots og Sydneys mange smaa hyggelige forstaeder - GREAT.
Efter at have bestilt Greyhound hos en turist-info med en mand, der kunne give den mest haardhjertede og erklaerede man-hater gele i knaene, gik turen fejlagtigt til Coffs Harbour, hvor vi en tidlig morgen efter 1 1/2 times trav med 20 kg paa ryggen naaede Hoey Moey - magen til lokaljoint fyldt til randen med oldies, mongoler og boernefamilier foruden 2 tyske (kiksede som KUN tyskere kan vaere) og en dansk backpacker, som var paa vej videre... Det blev til en enkelt overnatning, foer vi hastigt tog videre til Byron Bay, hvor vi lige nu befinder os og lever for praktisk talt ingenting, som aegte kupon-hajer. Strandene er fantastiske og folk er alternative paa en rigtigt cool maade.... til tider ogsaa en anelse for ekstreme f.x. vores roomate for en nat, en ufatteligt kortstammet tysker, der insisterede paa, at alle der befandt sig i denne "gudforladte by" var ham underlegne intelligensmaessigt og han derfor saa sig tvunget til at forlade stedet for ikke selv at blive influeret af vores dumhed..... good luck to ya.
I gaar var der fest paa 103, hvor vi moedte Sam og Aidan, der hands down var overbeviste om, at de hver isaer var guds gave til kvindeligheden.... would beg to differ, men den overbevisning aside, saa var de ekstremt underholdende (oftest ufrivilligt) og sikrede os (sammen med to chubby, men gavmilde englaendere) en rigtigt god aften.
Senere gaar turen til Surfers Paradise, hvor vi har 3 overnatninger, hvorefter vi tager videre til Brisbane, hvor vi skal moedes med Kriller og Jakob til en omgang Autralian Zoo drevet af de overlevende medlemmer af The Irwin Family. Herefter slutter Simone sig til og vi tager sammen til Frazer, foer Simone og jeg fortsaetter paa egen haand. Gonna be great! Savner efterhaanden den gaeve vestjyde, der har tilbragt de seneste uger paa boernehjem i Cambodja.

Boelgerne kalder! Vi ses inden frygteligt laenge.

1 kommentar:

  1. Hej Smukke Line !!

    Ihh altså havde jo ventet at du kom hjem i Maj. Så huskede Mie mig lige på at du var blevet bidt af at rejse (helt forståeligt, det er fantastisk med rygsækken på, og leve under hummerlige vilkår).
    Læser din blog så tit jeg kan :) lyder som en helt fantastisk tur du har. og lyder som nogle dejlige mennesker du har mødt. venner for livet :D
    Jeg glæder mig meget til at se dig igen, og glæder mig til at se billeder og høre alt om turen.
    - Lykke

    SvarSlet