fredag den 17. juni 2011

Farvel outback, hello civilisation.

Confused much? Jeg befinder mig lige nu i midten af ingenting... nej, virkeligt.. INGENTING i en flaekke kaldet Coominya living the life of outback Jack.
Still not following? Jeg er da hos Simones fantastiske familie - de mest gaestfri og omsorgsfulde mennesker, der selvfoelgelig ikke kan goere for, at de (tydeligvis i et oejebliks komplet vanvid) har valgt at placere sig i ingenmandsland, hvor selv ikke kragerne gider vende. Men her er nu hyggeligt foran pejsen med vovse paa skoeddet. I hvert fald naar Viscious ikke er i naerheden - katten vis navn ikke kommer af ingenting. Utilregneligt bekendtskab!
Dagen har vi tilbragt med sightseeing rundt i omraadet, hvor skaderne af oversvoemningen i januar var vaerst. Hele huse har taget flugten og traerne laener alle til modsatte side af, hvor den massive vandstroemning kom fra. Efter en laengere koeretur og en laekkert lunch i Toowomba (Herning i stoerrelsesorden og the big bad city for coominyanere) tog vi hen til Torben og Alis (Simones onkel og tante) danske veninde ved navn... (drum roll) Connie, som har tjent kassen paa at saelge og opsaette hoppepuder... nej, serioest - det er hendes levevej. Loenningerne i Australien er crazy og her er altsaa et eksempel.
I morgen gaar turen hjem... dvs. efter ca. 2 doegn i luften/diverse lufthavne - Goldcoast, Kuala Lumpur, Bangkok, Amsterdam og ENDELIG Kastrup. Torben er en sweetheart og vinker kl. 4.30 farvel til sin dyne og hopper i bilen for at koere mig til lufthavnen... som ligger smaa 2,5 timer herfra. GREAT!

SEE YOU REAL SOON!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar