tirsdag den 26. april 2011

London maa vie pladsen - Hoi An, mit nye shoppingmekka!

Forestil jer en solbeskinnet by i typisk gul kolonistil med kilometerlange sandstrande og kinesiske lanterne haengende paa hver en gren i byens mange traer. Ren idyl kun overskygget af kommunistiske propagandaskilte, men who cares, for jeg er i paradis. Og hey, saa goer det jo i oevrigt ikke noget, at man kan faa syet det fineste toej til praktisk talt ingen penge. Et par sandaler, 3 kjoler og 2 buksedragter til 700 dkr - skraeddersyet of c.

De seneste par dage har vi lejet cykler og vaeret ved Cua Dai Beach, hvor der ogsaa laegger den fineste beachbar - rammen om de vildeste fester (og soedeste fellow-backpackers). Ellers har vi vaeret ved Cham Island og snorkle... det var jeg ikke superskarp til, saa det resulterede i kaempe brandmaerker som foelge af mindre sammenstoed (CRASH) med jelly fish.
Ellers har vi vadet rundt i byen, der er usaedvaneligt hyggelig. Her er virkeligt skoent og et klart Vietnam-DO. Drengene er blevet inviteret paa deller og kartoffelsalat hos den lokale dansker, Gunner, mens vi ogsaa har moedt ufatteligt mange skandinavier.
Ellers har vi fejret Rikkemuzzien - HURRA 21! Og spist urimeligt laekker mad ved floden, som jeg i oevrigt ogsaa badede i en enkelt gang i en brandert med Maria og drengene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar